Visie

Richard van der Zwan had de ambitie om een gedreven en onderscheidend advocatenkantoor op te richten waarbij service de gewoonste zaak van de wereld is. Een kantoor waar kwalitatieve dienstverlening voorop staat met een persoonlijke en grensverleggende aanpak. Inmiddels runt Richard al meer dan vijftien jaar Van der Zwan Advocaten en is zijn droom werkelijkheid geworden. Een jong, sfeervol advocatenkantoor middenin een mooi stukje Den Haag met betrokken en daadkrachtige medewerkers die voor de klanten resultaatgericht en innovatief die extra stap maken.

Praktisch betrokken

Bij Van der Zwan Advocaten zijn we zijn stuk voor stuk betrokken, op een praktische manier. Als wij u kunnen helpen, dan doen wij dat ook. Wij zijn ons er van bewust welke impact een juridisch conflict kan hebben en daarom hebben langdurige processen niet bepaald onze voorkeur. Het probleem oplossen, zo snel mogelijk en met het beste resultaat, dat is waar het om gaat. Daarbij proberen we in eerste instantie met de wederpartij zo snel mogelijk tot een goede oplossing te komen. Lukt dat niet, dan gaan we voor het maximale resultaat in de rechtszaal.

Sportief ge├źngageerd

De medewerkers van Van der Zwan zijn ook sportief betrokken. Naast een actieve betrokkenheid in de sport uit onze passie voor sport zich vooral door onze juridische inzet op het gebied van sport en recht.

www.voetbaladvocaat.nl

www.desportadvocaat.nl