Sport en recht

Sportrecht is eigenlijk een verzamelnaam voor alle rechtsgebieden die in de sport een rol spelen. Daarmee is het met recht een unieke 'tak van sport' die betrekking heeft op vele soorten recht die voorkomen in de sportwereld.

Geen dag zonder sportrecht...

Gedragsregels, tuchtrecht, reglementen, arbeidsrecht, aansprakelijkheid, huur, eigendom en erfpacht van sportaccommodaties, sponsorcontracten, spelerscontracten en portretrecht...het zijn zomaar wat zaken waar de professionele sporter of de sportorganisatie bijna iedere dag mee te maken heeft. Zaken die een groot effect hebben wanneer ze niet goed geregeld zijn. Zaken die vragen om een specialist met specifieke kennis op het gebied van sportrecht. Een partner bovendien, die vertrouwd en bekend is met de sportcultuur.

Kijk op onze gespecialiseerde websites!

Uitgebreide informatie over onze dienstverlening op het gebied van sportrecht vindt u op onze websites www.voetbaladvocaat.nl en www.desportadvocaat.nl. Naast inhoudelijke informatie treft u daar tevens interessante actueel nieuws en duiding omtrent het sportrecht in de blogs die onze advocaten hierover bijhouden.

Direct contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan direct contact met ons op.