Specialisten in incasso

Een goed debiteurenbeleid is van cruciaal belang voor uw cash flow. Van der Zwan Advocaten helpt u daarbij. Met maximaal resultaat! De twee kerndoelen hierbij zijn: niet of te laat betalende debiteuren tot het minimum beperken en ervoor zorgen dat het aantal direct betalende debiteuren toeneemt. Uw onderneming zal hier veel voordeel van hebben.

Onze aanpak werkt!

In tegenstelling tot een gerechtsdeurwaarder of incassobureau kunnen wij als incasso advocaat wél alle denkbare dwangmiddelen inzetten om uw debiteur onder druk te zetten. Zo kunt u zich als ondernemer volledig concentreren op uw kernactiviteiten. Dit terwijl het u niets extra hoeft te kosten. Sterker nog: het levert u alleen maar extra op! Voor veel klanten hebben wij ervoor gezorgd dat het debiteurensaldo drastisch afneemt en dat de liquiditeit toeneemt! En met het uitbesteden van de minnelijke en (eventueel) gerechtelijke incassowerkzaamheden kunt u zich als ondernemer concentreren op uw 'core business'. Dit terwijl het u niets extra hoeft te kosten. Het levert u alleen maar extra op.

Lid VIA

Als lid van de Vereniging Incasso- en Procesadvocaten (VIA) hebben wij bij veel relaties gezorgd voor een flinke afname van het debiteurensaldo. Zo kunnen wij uw vordering snel incasseren door middel van een incasso kort geding. Bent u benieuwd wat wij specifiek voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op voor een gratis adviesgesprek. Daarmee zet u de eerste stap naar een succesvol debiteurenbeleid met maximaal resultaat…

Preventief advies

Van der Zwan Advocaten helpt u bij het daadwerkelijk incasseren van openstaande vorderingen maar geeft u ook preventief advies. Wij hebben ruime kennis van de markt en weten hoe de incassowereld in elkaar steekt. Lees hier een aantal tips om uw geld op tijd binnen te krijgen. Ook hebben wij veel ervaring met het adviseren bij incasso van openstaande vorderingen en het verbeteren van het debiteurenbeleid.

Direct contact

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neemt u dan direct contact met ons op.