Sluiting strandtenten Scheveningen – terecht?

Terwijl deze zomermaanden het strand, de beachclubs en horeca van Scheveningen weer vol lopen met vakantiegangers en dagjesmensen is tegelijkertijd de nodige verontwaardiging ontstaan over de sluiting van twee strandtenten: De Karavaan en Whoosah. Dat blijkt wel uit de 3.600 handtekeningen onder de petitie “Stop sluiting strandtenten Zwarte Pad”.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Sluiting strandtenten Scheveningen – terecht?

Is hoger beroep kansrijk? Laat dit gratis beoordelen!

Is de uitkomst van uw procedure bij de rechtbank niet bevredigend? In de meeste gevallen heeft u dan de mogelijkheid om in hoger beroep te gaan. Maar is hoger beroep kansrijk en wat zijn de risico’s? Mr. Victor Dekker is gespecialiseerd in hoger beroepszaken en kan als geen ander beoordelen of hoger beroep in uw geval zinvol is. Kosten? Het eerste gesprek is gratis en geheel vrijblijvend.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Is hoger beroep kansrijk? Laat dit gratis beoordelen!

Juridisch spreekuur bij SVV Scheveningen

20 maart 2014 - Ongeveer een jaar geleden is het juridisch spreekuur gestart in het Buurthuis van de Toekomst bij SVV Scheveningen. Nog altijd verzorgt ons kantoor iedere laatste woensdag van de maand van 16:00 tot 17:00 uur een juridisch spreekuur. In de kantine van SVV Scheveningen kunt u zonder afspraak maandelijks binnenlopen met juridische problemen en deze voorleggen aan de aanwezige jurist van Van der Zwan Advocaten.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Juridisch spreekuur bij SVV Scheveningen

Vacature commercieel medewerker

Ben jij ambitieus en lijkt het jou een uitdaging om een advocatenkantoor (nog beter) in de markt te zetten? Ons kantoor is op zoek naar een commercieel medewerker die een belangrijke bijdrage kan gaan leveren bij het uitdragen van de branding van Van der Zwan Advocaten en haar diensten. Lees hier meer over onze nieuwe vacature.

AddThis Social Bookmark Button

Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Schakel Van der Zwan Advocaten in als uw advocaat.

23 april 2014 - Iedereen met een rechtsbijstandverzekering heeft recht op vrije keuze van een advocaat. Hierbij gaat het om alle procedures, dus ook voor de procedures waar procesvertegenwoordiging niet verplicht is. Heeft u een juridisch conflict en wilt u zich laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat? Van der Zwan advocaten staat u graag bij!

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Schakel Van der Zwan Advocaten in als uw advocaat.

WAV boetes en de Arbeidsinspectie

30 juni 2014 - Wanneer u als werkgever in Nederland te maken krijgt met buitenlandse werknemers dan is het van belang om u voorafgaand goed te laten informeren over de mogelijke consequenties hiervan. Indien u dit namelijk niet doet dan loopt u het risico dat u een boetebeschikking zult ontvangen. In dit artikel leest u meer over de toelating van vreemdelingen tot de Nederlandse arbeidsmarkt en de boetebeschikking.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: WAV boetes en de Arbeidsinspectie

Richard van der Zwan in Hart van Nederland

19 februari 2014 - Tijdens een uitzending van Hart van Nederland van dinsdag 18 februari jl. gaf Richard van der Zwan een interview naar aanleiding van het executie kort geding dat gegen de gemeente Den Haag was aangespannen om de dreigende sloop van Lunchroom Otten op de Haagse Markt te voorkomen.

 

Richard HvN

bron: http://www.hartvannederland.nl/

AddThis Social Bookmark Button

Juridisch probleem? Bel ons op 070 789 00 90 of neem contact met ons op!