Juridisch spreekuur bij SVV Scheveningen

20 maart 2014 - Ongeveer een jaar geleden is het juridisch spreekuur gestart in het Buurthuis van de Toekomst bij SVV Scheveningen. Nog altijd verzorgt ons kantoor iedere laatste woensdag van de maand van 16:00 tot 17:00 uur een juridisch spreekuur. In de kantine van SVV Scheveningen kunt u zonder afspraak maandelijks binnenlopen met juridische problemen en deze voorleggen aan de aanwezige jurist van Van der Zwan Advocaten.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Juridisch spreekuur bij SVV Scheveningen

Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Schakel Van der Zwan advocaten in als uw advocaat.

11 maart 2014 - Iedereen met een rechtsbijstandverzekering heeft recht op vrije keuze van een advocaat. Hierbij gaat het om alle procedures, dus ook voor de procedures waar procesvertegenwoordiging niet verplicht is. Heeft u een juridisch conflict en wilt u zich laten bijstaan door een gespecialiseerde advocaat? Van der Zwan advocaten staat u graag bij!

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Heeft u een rechtsbijstandverzekering? Schakel Van der Zwan advocaten in als uw advocaat.

Aanstaande vrijdag (17 januari 2014) gratis juridisch spreekuur bij S.V.V. Scheveningen

10 januari 2014 - Buurthuis van de Toekomst nodigt u aanstaande vrijdagmiddag uit voor het gratis juridisch spreekuur. Het spreekuur wordt georganiseerd door ons kantoor en wordt gehouden van 14:00 - 16:00 uur in de kantine van S.V.V. Scheveningen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Aanstaande vrijdag (17 januari 2014) gratis juridisch spreekuur bij S.V.V. Scheveningen

Richard van der Zwan in Hart van Nederland

19 februari 2014 - Tijdens een uitzending van Hart van Nederland van dinsdag 18 februari jl. gaf Richard van der Zwan een interview naar aanleiding van het executie kort geding dat gegen de gemeente Den Haag was aangespannen om de dreigende sloop van Lunchroom Otten op de Haagse Markt te voorkomen.

 

Richard HvN

bron: http://www.hartvannederland.nl/

AddThis Social Bookmark Button

Vrije advocaatkeuze bij rechtsbijstandverzekeraars nu ook in Kantonzaken!

7 november 2013 - Het Europese Hof van Justitie heeft vandaag bepaald dat rechtsbijstandverzekeraars hun verzekerden een vrije advocaatkeuze moeten bieden. Tot nu toe werd altijd aangenomen dat rechtsbijstandverzekeraars zelf konden bepalen wanneer een externe advocaat ingeschakeld zou kunnen worden. In veel voorwaarden staat dan ook dat de kosten voor een externe rechtsbijstandsverlener 'slechts vergoed worden indien de verzekeraar van mening is dat de behandeling van de zaak aan een externe rechtshulpverlener moet worden uitbesteed'. Hier lijkt nu een streep door te komen.

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Vrije advocaatkeuze bij rechtsbijstandverzekeraars nu ook in Kantonzaken!

Woensdag 5 februari 2014 juridisch spreekuur VELO

30 januari 2014 - Woensdag 4 februari a.s. van 16:00 - 18:00 uur is er wederom een juridisch spreekuur bij VELO. In het kader van het ingezette traject 'VELO is meer dan voetbal' is het juridisch spreekuur deze week onder de aandacht gebracht in het VELO Nieuws. Heeft u juridische vragen? Kom dan komende woensdag naar het gratis juridisch spreekuur bij VELO. Vooraf inschrijven is niet nodig!

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Woensdag 5 februari 2014 juridisch spreekuur VELO

Cliënt dupe van bezuinigingen gefinancierde rechtsbijstand? Niet bij Van der Zwan Advocaten!

7 november 2013 - Komende maandag zullen ongeveer 150 (strafrecht)advocaten staken tegen de bezuinigingsplannen op de gefinancierde rechtsbijstand van staatssecretaris Fred Teeven van Justitie. Deze ‘ludieke protestactie’ wordt ingezet vanwege de plannen van Teeven om 85 miljoen euro te bezuinigen op de gesubsidieerde rechtsbijstand. Hierdoor dient een rechtszoekende vanaf 1 oktober 2013 een hogere eigen bijdrage te betalen. Van der Zwan Advocaten protesteert op haar eigen ludieke wijze. Tot het einde van dit jaar betaalt u bij ons kantoor de eigen bijdrage die gold vóór de ingezette bezuinigingen!

AddThis Social Bookmark Button

Lees meer: Cliënt dupe van bezuinigingen gefinancierde rechtsbijstand? Niet bij Van der Zwan Advocaten!

Juridisch probleem? Bel ons op 070 789 00 90 of neem contact met ons op!